La Carxofa – Flor d’Hivern  

Benvolguts i benvolgudes, ja tenim aquí el nostre primer Concurs Internacional de Fotografía. Concurs obert a fotògrafes i fotògrafs aficionats i professionals de qualsevol part del món.

Concurs reconegut i puntuable per a l’obtenció de les diferents distincions que concedeixen la FIAP (Federation Internationale de l’Art Photographique), la CEF (Confederación Española de Fotografia) i la FCF (Federació Catalana de Fotografia).      

El concurs inclou tres categories diferents:

  1. Lliure Monocrom.
  2. Lliure Color.
  3. Temàtic: “La Carxofa – Flor d’Hivern 2018”. Aquest apartat inclou totes les etapes de la carxofa (planta, fruit, flor) i àmbit culinaria on la presencia de la carxofa sigui el producte principal.

Per verure els resultats del concurs feu click aquí.

error: Content is protected !!