Seleccionar página

Benvolguts/des socis/es i amics/gues, informar-vos que alguns dels membres de la junta de dPhoto’SB estem preparant una sortida fotogràfica de cap de setmana al Delta de l’Ebre.

Les dates previstes son el 17, 18 i 19 de Novembre. Es preveu arribar el divendres al vespre per poder matinar al dia següent i tornar el diumenge desprès de dinar. Com anirem amb cotxe particular proposem compartir-lo per reduir  despeses.

La sortida consisteix en fer fotos a l’alba i a la posta de sol per aprofitar al màxim els colors de la tardor en aquest entorn natural tant especial. Per a aquestes dates no haurem de matinar gaire perquè la hora daurada serà a les 7h:26 minuts i per la tarda a les 16h:48min. Haurem d’estar 1h abans per poder aprofitar l’hora blava i tenir temps de preparar-nos.

Es recomana portar la càmera de fotos, objectius (si ès possible el gran angular i un tele), bateries, carregador, trí­pode, disparador/intervalómetre, filtres, vadeador (pontonera) o botes d’aigua per sobre dels genolls.

L’hotel que hem reservat es l’Hotel Plaça Vella situat a Sant Carles de la Ràpita amb un preu de 45€ la nit aproximadament.

Per apuntar-vos o rebre més informació envieu correu a secretaria@dphotosb.com indicant en l’assumpte del correu «Sortida Delta de L’Ebre» així com el vostre nom, cognoms, i telèfon de contacte.

error: Content is protected !!