Seleccionar página

PROJECTE  » FEM FOTOGRAFIA «

Encara que som una associació jove, ens agrada treballar amb nens i amb la col.laboració i el suport del nostre Ajuntament i la confiança que l’Escola Casablanca ha dipositat en nosaltres i en la nostra experiència, hem dut a terme el nostre projecte «Fem Fotografia«.

L’objectiu és introduir la fotografia a l’escola com un altre mitjà d’expressió artística.
Els hem ensenyat que la fotografia no és solament estrènyer el botó de la nostra càmera, és expressar i transmetre sentiments, emocions, crear i explicar històries, congelar instants irrepetibles i moltes coses més.

Des de l’origen de la fotografia fins a nostra era digital, des de fer fotos amb llaunes i revelant en un laboratori analògic fins al fantàstic món del light painting.

Els hem ensenyat com funciona la llum en una cambra fosca, han fet fotos espectaculars amb una llauna, vam improvisar un estudi per practicar el retrat, hem fet paisatge amb la tècnica de la perspectiva forçada i han après la fórmula màgica per fer la foto perfecta.

Sense oblidar-nos que són nens, se ho han  passat en gran i sense dubtar, el que més els ha agradat han estat les fotos amb llaunes i el Light painting.

La durada del projecte ha estat de 8 sessions dins del curriculum escolar en l’assignatura de plàstica amb els alumnes de 6è curs.

Els socis que han dut a terme aquest projecte han estat en Pepe Martinez, Julio García, Bernardo Badenas, Rosa Escriba, Javier Martos, Jordi Aragonés i Mª Angeles García.

Finalitza el projecte amb la inauguració d’una exposició de fotografies de perspectiva forçada, fetes per als nens i una mostra de les fotografies fetes amb les llaunes, romandran exposades al Centre Civic La Gralla on actualment es troba la nostra seu social.

Us deixem unes galerias de fotos amb les diferents tècniques que hem practicat amb els nens i les fotos que ells mateixos han fet.

Cambra Fosca      Foto Llaunes     Retrat     Perspectiva     Light Painting

 

error: Content is protected !!