Seleccionar página

CONCURS ONLINE FOTOGRAFIA DE CONCERTS

FESTIVAL ALTAVEU’17

Us convidem a participar en el 1er. Concurs de fotografia de concerts que organitzem com activitat paral·lela al Taller Fotogràfic de Concerts dins del Festival Altaveu’17 i que és celebrarà els dies 8,9 i 10 de setembre.

Concurs obert a tothom que vulgui participar, reconegut per la Federació Catalana de Fotografia i puntuable per l’obtenció dels títols AFCF, EFCF i MFCF.

Tema: Concerts del Festival Altaveu’17 (consulteu el programa )

Les fotografies hauran de esta fetas durant els dies que dura el Festival Altaveu’17 i en cap cas s’acceptaran fotografies tomades en altres edicions del Festival Altaveu.

La presentació de les obres és farà on-line, fins a les 23:00 h del dia 17 de setembre de 2017

Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies per correu electrònic a l’adreça concursos@dphotosb.com indican les seves dades tal i com s’indica a les bases del concurs.

La deliberació del jurat serà oberta a tothom el dia 23 de setembre en el Museu de Sant Boi a les 11 h.

Els resultats és comunicaran als guanyadors i es publicaran a la web i xarxes socials de dPhoto’SB.

Mes informació consulteu les bases:

Bases català

Bases castellano

      

DELIVERACIÓ DEL JURAT

Jurats: Ulises Gazquez Martinez (Cost de jurats FCF 128/4 )

            Salvador Atance Gerique (Cost de Jurats FCF 1741/10)

            Pilar Silvestre Sánchez (Fotògrafa embaixadora Fujifilm)

Aqui podeu consultar l’Acte del Jurat

El passat 23 de setembre a les 11 h en el museu de Sant Boi es va celebrar la deliveració del jurat, amb 32 fotografias rebudes i 12 participants.
Un concurs complicat a causa de l’entorn en el qual s’havien de fer les fotografias, tots els concerts del Festival Altaveu’17, el temps també va jugar en la nostra contra.
El jurat no ho va tenir facil, les fotografias eren totes de bastant qualitat amb les dificultats de fotografiar la musica en viu i les inclemències del temps, lo que va donar lloc a un bonic debat per poder escollir les que serien les tres fotografias guanyadores.

Premis: Trofeu dPhoto’SB i publicació del las fotografias guanyadores en la web de la revista Enderrok (veure publicació)

El  dia 4 d’Octubre a las 19 h, al Centre Civic La Gralla,  (Plaça dels Gegants, 1 de Sant Boi ) es va celebrar el lliurament de premis i la inauguració de l’ exposició amb les fotografies guanyadores i una representació de les fotografies fetes durant els dies del Festival Altaveu’17. Ens va acompanya en José Manuel Gonzalez Labrador, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Boi.

1er. Premi   Javier Checa

2on. Premi  Guillermo Calero

3er. Premi  Bernardo Badenas

LLIURAMENT DE PREMIS

FOTOGRAFIAS PARTICIPANTS

error: Content is protected !!