TALLER FOTOGRÀFIC DE CONCERTS – 9 DE SETEMBRE – F. ALTAVEU’17

Si t’agrada la música en viu, si t’agrada anar de concerts i també la fotografia, hem pensat que perquè no fem un còctel i barregem bona música, concerts i fotografía ???, i si a més li afegim un escenari espectacular com pot ser el Festival Altaveu’17 ???

Doncs amb tots aquests ingredients et proposem un Taller de Fotografía de concerts de la mà de Pilar Silvestre, fotògrafa ambaixadora de Fujifilm.

Perquè la conegueu  més us deixem una mica d’ella.

Pilar Silvestre – Barcelona 1962

“Vinc de la fotografia esportiva que és potser on mes he destacat, a partir d’aquí em vaig centrar en l’esport , foto de carrer, esdeveniments i concerts , vaig ser fotògrafa acreditada en el Mundial 2013 de natació que és la competició més alta que he pogut fotografiar, i Japó em va triar com XPhotographer de Fujifilm l’any 2014 , sent la primera i única dona espanyola a aconseguir-ho de moment….. som uns 400 a tot el món i és una distinció que fa Fujifilm Japó als fotògrafs que destaquen pels seus treballs fets amb les seves càmeres.”

Podeu veure mes informació sobre Pilar en aquest enllaç:

http://fujifilm-x.com/es/photographers/pilar-silvestre/about/

Ara que ja la conegueu mes, ella serà la nostre formadora que el dia 9 de setembre ens impartirà un interessant taller de fotografia de concerts al Museu de Sant Boi i dins el marc del Festival Altaveu’17 (Programa)
L’horari serà de 10 a 14 h. i les pràctiques és faran als concerts que hi haurà el mateix dia 9 de setembre a la nit al Festival Altaveu’17.
Les places són molt limitades, només 12 participants per poder garantir una millor atenció dels assistents tant a la part teòrica com a les pràctiques.
El 12 assistents tindran una acreditació per poder fer les fotografies de la part pràctica des de el fosso o en un lloc més a prop a l’escenari dels diferents concerts que hi haurà a la plaça de l’Ajuntament, els Jardins de l’Ateneu i el teatre de Cal Ninyo.

Preu: Socis 20€,  no socis 40€

En aquest enllaç pots consultar el temari del taller: Temari

Així que ja saps, si t’agrada tota aquesta barreja  i vols aprendre o millorar la teva tècnica, no t’ho pensis i apunta’t !!
Està dirigit a totes aquelles persones que vulguin aprendre com fer fotos de concerts i als qui vulguin millorar i aprofundir en aquesta tècnica.

Per fer la reserva haureu d’omplir el següent formulari i un cop ho hàgiu enviat rebreu un mail amb les dades necessàries per poder realitzar el pagament corresponent.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ Taller fotogràfic de Concerts: Les places estan limitades i es reservaran pero ordre d'arribada, es tancaran les inscripcions, quan s'arribi a aquesta quantitat i s'obrirá una llista d'espera.
Forma de pagament: En omplir el formulari rebrà un correu amb totes les dades necessàries per realitzar la transferència bancària. Tindreu un període de 5 dies per formalitzar el pagament, passat aquest temps la plaça es perdrà, quedant lliure per a un altre usuari. Un cop rebuda la transferencia es comunicará per mail al interesat.
Nom / Dni :*
Adreça:*
Si pertanys a una associació fotogràfica indica-ho en aquest camp:
E-mail i telefono :*
Verificació:
NORMES FORMACIÓ Els Cursos, Master-class i Tallers que programa dphoto’sb, estan destinats per a tothom, a partir del 16 anys. RESERVA DE PLAÇA Per completar la inscripció cal omplir la fitxa d'inscripció del curs que us enviarem, quan haguem rebut el mail de contacte. -Un cop rebuda el full d'inscripció degudament emplenada i l’ingrés bancari, el participant estarà inscrit. -Només es consideren reserves en ferm, aquelles inscripcions en què s'ha pagat la totalitat del curs o taller. CANCEL·LACIONS Un cop matriculat, l'alumne no podrà en cap cas recuperar l'import de la inscripció. No obstant és guardarà aquest import per un altre taller, sempre que sigui per causa justificada (malaltia o accident) i adjuntant un justificant, i sempre que és comuniqui com a mínim, deu dies anteriors a l'inici del taller. En cas de no fer-se una classe per causes alienes a l'alumne, aquesta es recuperarà. Si és l'alumne qui perd la classe, aquesta no es recuperarà. – dphoto’sb - pot suspendre o canviar de dates la realització del taller per causes justificades. Prèviament s’informarà als usuaris i es donarà nova data per fer-ho. En aquest cas, a elecció de l'alumne, es podrà tornar el 100% de la reserva lliurada o utilitzar-la per la següent convocatòria d'aquesta activitat. Places: El curs es podria cancel·lar en cas de no cobrir un mínim de places. En aquest cas, a elecció de l'alumne, es podrà tornar el 100% de la reserva lliurada o utilitzar-la per la següent convocatòria d'aquesta activitat. DESPLAÇAMENTS Per als cursos o tallers que es facin en espais naturals i les practiques d’alguns cursos, els desplaçaments seran per compte de l'alumne.
error: Content is protected !!