Seleccionar página

TALLER FOTOGRÀFIC DE CONCERTS – 9 DE SETEMBRE – F. ALTAVEU’17

Si t’agrada la música en viu, si t’agrada anar de concerts i també la fotografia, hem pensat que perquè no fem un còctel i barregem bona música, concerts i fotografía ???, i si a més li afegim un escenari espectacular com pot ser el Festival Altaveu’17 ???

Doncs amb tots aquests ingredients et proposem un Taller de Fotografía de concerts de la mà de Pilar Silvestre, fotògrafa ambaixadora de Fujifilm.

Perquè la conegueu  més us deixem una mica d’ella.

Pilar Silvestre – Barcelona 1962

«Vinc de la fotografia esportiva que és potser on mes he destacat, a partir d’aquí em vaig centrar en l’esport , foto de carrer, esdeveniments i concerts , vaig ser fotògrafa acreditada en el Mundial 2013 de natació que és la competició més alta que he pogut fotografiar, i Japó em va triar com XPhotographer de Fujifilm l’any 2014 , sent la primera i única dona espanyola a aconseguir-ho de moment….. som uns 400 a tot el món i és una distinció que fa Fujifilm Japó als fotògrafs que destaquen pels seus treballs fets amb les seves càmeres.»

Podeu veure mes informació sobre Pilar en aquest enllaç:

http://fujifilm-x.com/es/photographers/pilar-silvestre/about/

Ara que ja la conegueu mes, ella serà la nostre formadora que el dia 9 de setembre ens impartirà un interessant taller de fotografia de concerts al Museu de Sant Boi i dins el marc del Festival Altaveu’17 (Programa)
L’horari serà de 10 a 14 h. i les pràctiques és faran als concerts que hi haurà el mateix dia 9 de setembre a la nit al Festival Altaveu’17.
Les places són molt limitades, només 12 participants per poder garantir una millor atenció dels assistents tant a la part teòrica com a les pràctiques.
El 12 assistents tindran una acreditació per poder fer les fotografies de la part pràctica des de el fosso o en un lloc més a prop a l’escenari dels diferents concerts que hi haurà a la plaça de l’Ajuntament, els Jardins de l’Ateneu i el teatre de Cal Ninyo.

Preu: Socis 20€,  no socis 40€

En aquest enllaç pots consultar el temari del taller: Temari

Així que ja saps, si t’agrada tota aquesta barreja  i vols aprendre o millorar la teva tècnica, no t’ho pensis i apunta’t !!
Està dirigit a totes aquelles persones que vulguin aprendre com fer fotos de concerts i als qui vulguin millorar i aprofundir en aquesta tècnica.

Per fer la reserva haureu d’omplir el següent formulari i un cop ho hàgiu enviat rebreu un mail amb les dades necessàries per poder realitzar el pagament corresponent.

error: Content is protected !!