Hola amics i amigues!!

Us informen que en el Grup Fotogràfic Santboià d’Photo’SB organitzem una tercera edició del Curs Pràtic d’Iniciació a la Fotografia que tindrà lloc el Dissabte 23 i Diumenge 24 de febrer de 2019 al Casal de Camps Blancs.

El curs s’adreça a totes aquelles persones interesades en aprendre nocions bàsiques de la fotografía i coneixer amb mes detall el us de la cámara de fotos digital.

A nivell de continguts s’explicaran, principalment, els paràmetres fonamentals per fer fotografies en mode Manual i Semi-Automàtic, la Sensibilitat ISO, els diferents tipus d’enfocament, interpretació del histograma.

Si aquest nadal heu demanat una càmera fotográfica aprofiteu per treure-li el màxim partit realitzant aquest curs, que de ben segur us resoldrà molts dubtes.

Us esperem!!

Per a més informació feu clic aquí.

 

error: Content is protected !!