Per motius de Força Major i per la Declaració de l’Estat d’Alarma decretat pel Govern Espanyol es suspen el 1er CONCURS NACIONAL DE FOTOGRAFIA «GEGANTS I CAPGROSSOS» fins a nou avís.

Ens plau comunicar-vos que la nostre ciutat, Sant Boi de Llobregat ha sigut proclamada Ciutat Gegantera gracies a les notres companyes i companys de la Colla de Gegats i Grellers de Casablanca, que varen presentar la seva candidatura a l’Agrupació Gegantera de Catalunya per ser Ciutat Gegantera coincidint amb el seu 20è aniversari.

És per aquest motiu que el Grup Fotogràfic Santboià d’PhotoSB vol col.laborar amb la colla organitzant el 1er. Concurs Nacional de Fotografia «Gegants i Capgrossos» amb la finalitat de poder documentar fotogràficament aquest gran esdeveniment. Per més informació feu click aquí

 

error: Content is protected !!