Des de dPhoto’*SB us convidem a participar en una nova activitat, per a aquests dies de confinament que se’ns fan llargs i com a fotògrafs que som i el que més ens agrada és fer fotografies en l’exterior i ara mateix no podem sortir, us proposem fotografiar des de casa, des de les nostres finestres, balcons i terrasses, fotos amb coses de casa que tenim moltes, dels nostres sentiments, del que fem durant el dia, els que heu de treballar cuidar-vos molt i fotografiar el vostre dia a dia, des del vostre lloc de treball, en definitiva, de qualsevol cosa que se us ocorri, li donarem curs a la nostra creativitat.

Per a participar:
1. seguiu el nostre perfil.
2. pugeu les vostres fotos a instagram amb el hastag #yofotografioencasadphotosb
3. 1 foto per participant al dia
4. Tenir perfil públic per a poder veure les fotos.

Farem una exposició virtual amb totes les fotos que rebem en la nostra web i una exposició en paper amb les 30 que mes likes obtinguin, una vegada que tot torni a la normalitat i puguem tornar a retrobar-nos personalment. Us informarem de data i lloc.

Una exposició col·lectiva en gran, pot participar qualsevol persona que vulgui compartir amb nosaltres fotos d’aquests dies de quarantena des de qualsevol punt del món.

Des del 23 de març fins al 20 d’abril.

Quedar-vos a casa i participar amb nosaltres, vencerem .

error: Content is protected !!