Seleccionar página

CONCURS NACIONAL DE FOTOGRAFIA

XXI TROBADA DE DIABLES DEL BAIX LLOBREGAT

El Grup Fotogràfic Santboià dPhoto’SB i el Grup de Diables de Casablanca – Sant Boi, organitzen el Concurs de Fotografia “XXI Trobada de Diables del Baix Llobregat 2024“, amb el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia ( FCF ) 2024/46, puntuable per a l’obtenció de distincions FCF.

TRES SECCIONS:

  • DIABLES I PERCUSSIÓ DE LES COLLES INFANTILS
  • DIABLES I PERCUSSIÓ DE LES COLLES D’ADULTS
  • DIABLES DE CASABLANCA

La participació al concurs és totalment GRATUÏTA.

Lliurament de les fotogrsafies des de 16 de Juny fins el 22 de Juny de 2024. 

El jurat estarà format per tres membres de la FCF i la deliberació será el 28 de juny de 2024 i el lliurament de premis tindrà lloc el divendres 12 juliol de 2024 a les 19:00h a la Gralla, Sant Boi de Llobregat.

Per mes informació veure les bases del concurs.


error: Content is protected !!