Seleccionar página

PROJECTE » ENLLAUNEM SANT BOI «

2ª EDICIÓ – CELEBREM EL DIA MUNDIAL DE LA FOTOGRAFIA ESTENOPEICA 

El 28 d’abril es celebra a nivell mundial el dia de la fotografia estenopéica, dPhoto’SB com a continuació del nostre projecte » Enllaunem Sant Boi » aquest any ens  sumem i per segona vegada en Sant Boi, us convidem a tots a celebrar amb nosaltres aquest dia. 

En aquesta ocasió serà el dia 4 de Maig i estarem a la Plaça Catalunya, un nou entorn amb moltes posibilitats per fer fotografies estenopeicas.

Volem deixar d’una banda tot tipus d’aparell electrònic capaç de fer fotografies digitals per fer fotografia estenopeica tal i com ho feien els nostres avantpassats.
Per dur-ho a terme hem preparat un esdeveniment on grans i petits podran aprendre com es van fer les primeres fotografies. 

Programa de l’esdeveniment:

  • Entra en la cambra fosca i comprova com es comporta la llum, es projectarà una imatge en directe i es donarà una petita explicació sobre fotografia estenopeica.

  • Saps que amb una llauna es poden fer fotos ? Vine a comprovar-ho, es lliurarán les llaunes (unitats limitades) als participants i disposaran d’un temps per realitzar la seva foto per als voltants de la Plaça Catalunya.
  • Una vegada feta la foto, els participants es dirigiran al laboratori situat a Can Masellera per veure i fer el procés de revelat.
  • Emportat la foto que has fet de record.

Activitat oberta i gratuïta per tots els que vulgueu participar amb nosaltres, És important i aconsellable inscriure’s per poder realitzar la foto amb la llauna ja que les unitats són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’arribada i fins acabar les unitats disponibles.

Aquest esdeveniment està inclòs a la web “pinholeday.org” on s’inscriuen tots els països que participen amb alguna activitat el dia mundial de la fotografia estenopeica.

Us esperem a la Plaça Catalunya a partir de las 10:30 h 

Organitzat per dPhoto’SB i l’Ajuntament de Sant Boi.

Galeria d’imatges de alguns moments de la cel.lebració i fotografies fetes amb les llaunes d’alguns dels participants que van passar a visitar-nos.

error: Content is protected !!