Seleccionar página

UN VIAJE A LA LUNA

Josep Puigdengolas

Comencem aquesta secció amb una exposició que no us deixarà indiferents.

“Un viaje a la Luna” per Josep Puigdengoles, un recorregut visual on es fusiona la seva afició per la naturalesa, viatjar, reflexionar i congelar tots aquests instants a travès de la fotografia.

Es defineix com una persona tranquil·la per fora però apassionada per dins.

Visiteu el seu blog per coneixe una mica mes d’ell.    https://unviajealaluna.life/tag/josep-puigdengolas/

El passat dijous dia 13 van fer la inauguració a les 19 h en el Casal de barri Casablanca a l’Espai cultural Les Muses de Casablanca, juntament amb Montse Mirabent, tots dos van fer una conferència de el més interessant sobre les seves vivències en els viatges i van comentar anècdotes sobre les fotografies exposades, interactua’n amb els assistents. Una jornada que es va fer curta i ens va deixar amb ganes de més.

Una exposició amb 21 fotos de diferents països per als quals ha viatjat el nostre autor amb una història o anècdotaen cada fotografia. Les teniu més abaix perquè pugueu veure-les si no podeu vindre a visitar l’exposició.

Moltes gràcies a Josep Puigdengolas per acceptar participar en aquest projecte que comencem i també a Montse Mirabent per acompanyar-lo i estar amb tots nosaltres, gràcies també a tots els que ens van acompanyar.

Unes imatges de la inauguració i conferencia.

Imatges de l’Exposició «Un Viaje a la Luna»

error: Content is protected !!